Pesto

  • Pesto

    Nuostabus genujietiškas pesto, pagardins ne tik makaronus, rizotto, kitus patiekalus, bet ir bus puikus užkandis, užtepus ant gardžios šviežios duonos. Pagamintas pagal tradicinį receptą iš griežtai atrinktų produktų. 180g.
     

  • Rytų Ligūrijos pakraštyje, Castelnuovo Magra miestelyje, "Italpesto" jau daugiau kaip dvidešimt metų gamina gardų Ligūrijos pesto, kruopščiai laikydamasi senovinio recepto ir kitų regioninių patiekalų. Patirtis, meistriškumas, nuolatinė ir nepertraukiama gamybos grandinės kontrolė nuo lauko iki stalo - tai svarbiausi "Italpesto" bruožai, kuriais sėkmingai perteikiama Ligūrijos gastronominė kultūra. Bazilikai, auginami tik šioje vietovėje, nuolat tiriami, siekiant optimizuoti jų auginimą ir perdirbimą. Būtent dėl šių priemonių mūsų Pesto šviežumas ir gėris patenka ant daugelio italų stalo.

    Bazilikai 39%, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, Parmezano sūris, graikiniai riešutai, Pecorino sūris, kedro riešutai, druska, česnakas.
    Antioksidantas: askorbo rūgštis.
    Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis.
    Konservantas: askorbo rūgštis.

    Produkte gali būti kitų riešutų, žemės riešutų ir kiaušinių baltymų liekanų.
    Be glitimo. Produkto sudėtyje nėra genetiškai genetiškai modifikuotų organizmų ar jų sudedamųjų dalių.
    Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šilumos šaltinių.
    Atidarytą laikykite šaldytuve maždaug 4 °C temperatūroje ir rekomenduotina suvartoti per 5 dienas nuo atidarymo.