Taggiasca alyvuogių brusketa

  • Taggiasca alyvuogių brusketa

    Taggiasca alyvuogių brusketa tai puikus skonių derinys, kuris puikiai tinka užkandžiams tepant ant šviežios duonos ar sūrio. Labai tinka gardinti makaronų patiekalus. 180g.
     

  • Rytų Ligūrijos pakraštyje, Castelnuovo Magra miestelyje, "Italpesto" jau daugiau kaip dvidešimt metų gamina gardžius padažus, kruopščiai laikydamasi senovinių receptų. Patirtis, meistriškumas, nuolatinė ir nepertraukiama gamybos grandinės kontrolė nuo lauko iki stalo - tai svarbiausi "Italpesto" bruožai, kuriais sėkmingai perteikiama Ligūrijos gastronominė kultūra. Būtent dėl to šių produktų šviežumas ir gėris patenka ant daugelio italų stalo. Dabar juo gali mėgautis ir Lietuvos gyventojai.

    Taggiasca alyvuogės 82%, ypač tyras alyvuogių aliejus, citrinos žievelė 0,4 %, citrinų sultys, druska, antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Produkte gali būti riešutų ir kiaušinių baltymų.
    PASTERIZUOTAS PRODUKTAS
    Be glitimo.
    Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šilumos šaltinių.
    Atidarytą laikykite šaldytuve maždaug 4 °C temperatūroje ir rekomenduotina suvartoti per 5 dienas nuo atidarymo.