Makaronai
-
1 - 10 iš 10
-
Makaronai – vienas universaliausių produktų, praverčiantis tiek tiems, kurie neturi nei noro, nei laiko suktis virtuvėje, tiek ir mėgstantiems kulinarinius eksperimentus. Nors šis produktas dažnam asocijuojasi su Italija – šalimi, neretai tiesiog ir vadinama makaronų tėvyne, be abejonės, pastarųjų rastume kone kiekvienoje virtuvėje.
Žinoma, norint pajusti tikrąjį makaronų skonį, svarbu rinktis aukščiausios kokybės produkciją. Būtent tokią galimybę ir suteikiame savo pirkėjams, siūlydami įsigyti įvairių rūšių itališkus „Ducato D'Amalfi“ makaronus. O taip pat – ir platų asortimentą kitų produktų (alyvuogių aliejus, pesto ir kita), idealiai derančių prie makaronų.
Kuo išskirtiniai mūsų asortimente esantys makaronai?
Formuodami www.maistassielai.lt elektroninės parduotuvės asortimentą, pirkėjams siekiame pasiūlyti aukščiausios kokybės, autentišką tos prekių kategorijos skonį atskleidžiančius produktus. Puikus pavyzdys – „Ducato D'Amalfi“ makaronai, kurių kokybę lemia ne tik sudėtis, sudaryta iš 100 % itališkų kietųjų kviečių manų kruopų, bet ir išskirtinės „Pasta di Gragnano" gamybos tradicijos. Makaronų gamybai naudojamos tik bronzinės formos, suteikiančios makarono paviršiui akytą, šiurkštų paviršių, idealiai perteikiantį įvairių padažų bei pagardų skonį, o kartu saugančios produktą nuo pažeidimų. Šis gamybos metodas neatsiejamas nuo preciziško, daugiau laiko ir pastangų reikalaujančio darbo, kurio rezultatas – aukščiausios kokybės, puikaus skonio, maistingąsias medžiagas išsaugantys makaronai, prieinami ir mūsų pirkėjams.
Skirtingos makaronų rūšys – įvairiems Jūsų kulinariniams eksperimentams
Šios kategorijos produktai tarpusavyje skiriasi savo forma, lemiančia makaronų panaudojimo galimybes, o kartu, žinoma, ir patiekalo estetiką. Formuodami savo asortimentą, stengiamės pirkėjams pasiūlyti kuo daugiau skirtingų makaronų rūšių.
„Tagliatelle“ makaronai – ilgi, plokšti, platūs juostelės formos makaronai, idealiai tinkantys, pavyzdžiui, patiekti su mėsos padažu.
Į raukšlėtą „Busiata" rūšies makaronų paviršių itin gerai įsigeria padažas. Tai – vienas taikliausių pasirinkimų, norintiems išbandyti tradicinius Viduržemio jūros regiono patiekalus.
Be visiems puikiai žinomų „Spaghetti“ makaronų, vertas išbandyti ir kitas, vizualiai panašias šio produkto rūšis. Pavyzdžiui, raukšlėto paviršiaus „Spaghettoni“, puikiai tinkančių prie daržovių ar jūros gėrybių patiekalų, savo formą išlaikančių ir kepant. Arba – „bavetta“ (kitaip dar vadinami „trenetta“), kurie, lyginant su spagečiais, yra plokštesni bei išsiskiriantys išskirtiniu skoniu, harmoningai derančiu su įvairiais padažais (pavyzdžiui, pomidorų ar žuvies).
„Pasta Vesuvio Gragnano“ makaronų „vizitinė“ kortelė – ne tik puikus skonis, puikiai išsiskleidžiantis tiesiog su pomidorų ir bazilikų padažu, bet ir išskirtinė, Vezuvijaus ugnikalnį primenanti forma.
„Paccheri“ – tai tradicinė makaronų forma, savo populiarumu nenusileidžianti garsiesiems spagečiams ir, dėl dydžio bei puikaus skonio, puikiai tinkantis įvairių, pradedant nuo pačių paprasčiausių iki įmantriausių, patiekalų gamybai. Taip pat populiarūs, ypač – Italijoje, tokios pat formos, tik trumpesni „Mezzi Paccheri“, idealiai tinkantys mėsos ir žuvies patiekalų gamybai.
Visas asortimente esančias prekes įsigyjame be tarpininkų – tiesiai iš gamintojų, taip užtikrinant, jog mūsų pirkėjus pasiekia tik originalūs, aukščiausios kokybės makaronai ir kiti maisto produktai.