Pesto Riviera

  • Pesto Riviera

    "Pesto Riviera" yra padažas būdingas Ligūrijos virtuvei, gaminamas iš kruopščiai atrinktų ir apdorotų ingredientų. Jis paruoštas makaronų patiekalams pagardinti arba greitai paruošti užkandžius. 180g.
     

  • Rytų Ligūrijos pakraštyje, Castelnuovo Magra miestelyje, "Italpesto" jau daugiau kaip dvidešimt metų gamina gardžius padažus, kruopščiai laikydamasi senovinių receptų. Patirtis, meistriškumas, nuolatinė ir nepertraukiama gamybos grandinės kontrolė nuo lauko iki stalo - tai svarbiausi "Italpesto" bruožai, kuriais sėkmingai perteikiama Ligūrijos gastronominė kultūra. Būtent dėl to šių produktų šviežumas ir gėris patenka ant daugelio italų stalo. Dabar juo gali mėgautis ir Lietuvos gyventojai.

    Taggiasca alyvuogės 53%, epač tyras alyvuogių aliejus, saulėje džiovinti pomidorai 12%, bazilikas 5%, Grana Padano sūris, Pecorino sūris, kedro riešutai, druska, česnakas, raudonėlis.
    Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis.
    Konservantas: askorbo rūgštis.

    Produkte gali būti kitų riešutų, žemės riešutų ir kiaušinių baltymų liekanų.
    Be glitimo. Produkto sudėtyje nėra genetiškai genetiškai modifikuotų organizmų ar jų sudedamųjų dalių.
    Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šilumos šaltinių.
    Atidarytą laikykite šaldytuve maždaug 4 °C temperatūroje ir rekomenduotina suvartoti per 5 dienas nuo atidarymo.