Graikinių riešutų užtepėlė

  • Graikinių riešutų užtepėlė

    Tipiškas Italijos Ligūrijos regiono virtuvės patiekalų pagardas. Puikiai tinka užkandžiams tepant ant šviežios duonos ar sūrio. 180g.
     

  • Rytų Ligūrijos pakraštyje, Castelnuovo Magra miestelyje, "Italpesto" jau daugiau kaip dvidešimt metų gamina gardžius padažus, kruopščiai laikydamasi senovinių receptų. Patirtis, meistriškumas, nuolatinė ir nepertraukiama gamybos grandinės kontrolė nuo lauko iki stalo - tai svarbiausi "Italpesto" bruožai, kuriais sėkmingai perteikiama Ligūrijos gastronominė kultūra. Būtent dėl to šių produktų šviežumas ir gėris patenka ant daugelio italų stalo. Dabar juo gali mėgautis ir Lietuvos gyventojai.

    Graikiniai riešutai 30%, anakardžiai, ypač tyras alyvuogių aliejus,  Parmezano sūris , druska.

    Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų ir kiaušinių baltymų liekanų.
    PASTERIZUOTAS PRODUKTAS
    Be glitimo.
    Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo šilumos šaltinių.
    Atidarytą laikykite šaldytuve maždaug 4 °C temperatūroje ir rekomenduotina suvartoti per 5 dienas nuo atidarymo.